Waarom ook Nederlands

Dr. Nathalie van Meurs komt uit Noord-Holland en, ondanks dat zij sinds 1992 in de Verenigde Staten en Groot Britanniƫ woont, komt zij regelmatig terug om te genieten van Nederland, vrienden en familie.

Nathalie is een cross-cultureel psycholoog. Dit betekent dat zij kijkt naar wat universeel ‘mens’ is en waar er verschillen liggen door de context van de omgeving. Zij doet dit door als macro-econoom te kijken naar de internationale betrekkingen, de landscultuur, en wat een bedrijf doet om dat te switchen naar psycholoog en te kijken naar de persoon, en de ideeen en uitdagingen die wekelijks naar voren komen.

Het proces van de gezamelijke ondekkingsreis gaat als volgt: ten eerste zullen we kijken naar waar u nu staat qua werk, als team of in het leven zelf. Daarna gaan we uw waarden en normen analyseren om te weten te komen wat de belangrijkste principes in uw leven zijn. We vullen uw cirkel van invloed in en kijken naar de toekomst: hoe kunt u uw kompas het beste gebruiken voordat u voor anker gaat op de plek waar u wilt zijn. Dit proces (de reis) duurt minimaal 6 weken.

Alle sessies zijn via Zoom. Voor haar kwalificatie voor EMCC Global coach werkt Nathalie pro bono en de coaching relatie wordt bepaald na een intake gesprek. Neemt u kontakt op via: n.van-meurs@mdx.ac.uk